Medewerker magazijn

The Mojo Barriers, onderdeel van de Evago Group, is een internationaal toonaangevend leverancier van stage barriers systemen. De producten van The Mojo Barriers staan bekend als veilig, duurzaam en kosten-effectief. Met kantoren in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Amerika, Australië en een groot aantal distribiteurs zijn wij marktleider in onze branche.

Wij zoeken voor onze vestiging in de Meern een:

MEDEWERKER MAGAZIJN

In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het in- en uitgaande goederenverkeer in ons magazijn. Je draagt zorg voor het klaarzetten en laden van de materialen. Zo ook het controleren op schades, vermissingen en viezigheid bij de retour van de materialen. Daarnaast voer je montage- en onderhoudswerkzaamheden uit.

Bij de werkzaamheden werk je nauw samen met de chef magazijn en de andere vaste en tijdelijke magazijnmedewerkers.

PROFIEL

–  Flexibel, geen 8 – 17 mentaliteit.

–  Fysiek in staat zwaar werk te verrichten.

–  Initiatiefrijk.

–  Goede beheersing van de Nederlandse taal, basiskennis Engels is een pré.

–  Een heftruckcertificaat en/of BHV-certificaat is een pré.

WAT BIEDEN WE JE?

We bieden je, in eerste instantie tijdelijk, een fulltime aanstelling ( 40 uur ) in ons magazijn in de Meern. Naast een marktconform salaris kent The Mojo Barriers ook een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Je komt te werken in een heel hecht, flexibel en betrokken team, dat alles doet voor een tevreden klant.

REAGEREN

Spreekt deze functie je aan? Stuur dan, onder vermelding van ‘medewerker magazijn’, je motivatiebrief samen met je CV naar dave.vandermeulen@mojobarriers.com. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Dave van der Meulen, via telefoonnummer 030-2428200.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.